۶۹۸ سازمان ملی جوانان یا سازمان تحقیر زنان ؟

در ایران امر تحقیر زنان به صورت سازمان یافته و از طریق ارگانی تحت عنوان سازمان ملی جوانان صورت می پذیرد.

این سازمان تحت عنوان سازمان ملی جوانان به فعالیت هایی می پردازد که هدف آنها تحقیر زنان، دادن جلوه ابزاری به زن، و نزول هر چه بیشتر جایگاه اجتماعی زنان می باشد.

از فعالیت های این سازمان بررسی وضعیت ازدواج جوانان در جامعه و ارائه آمار های (دروغین) از جمعیت جوانان در سن ازدواج در کشور می باشد.

شاید به خاطر بیاورید که چند سال پیش شلوغ کردند که ای پدر و مادر ها به پا خیزید که دختر ها زیاد شده اند و پسر کم شده و بجنبید دخترانتان را شوهر بدهید که در غیر این صورت روی دستتان خواهند ماند.

در همین حال سازمان آمار و سرشماری ایران نتایج سرشماری را اعلام کرده که بر اساس آن جمعیت مردان در تمام رده های سنی بیش از جمعیت زنان بود.

این بود جملات جناب آقای مدد به هنگام اعلام نتایج سرشماری سال 1386:

 

محمد مدد ، رییس مرکز آمار ایران در خصوص جمعیت زن و مرد گفت: بر خلاف آنچه دیگران اعلام می‌کنند، هم اکنون جمعیت مردها نسبت به زنان بیشتر است و نسبت جنسیتی برای هر ‌١٠٠ زن ‌١٠٤ مرد است، در حالی که این نسبتطور استاندارد ‌١٠٠ به ‌١٠٥ است.

 

پر واضح است که سازمان ملی جوانان با هدف رسمیت بخشیدن به پدیده صیغه، تعدد زوجات، ازدواج موقت و قانونی نمودن آنها در جامعه به اشاعه آن آمار دروغین پرداخته است و به راستی که در هدفش بس موفق نیز بوده است.

 

از دیگر دستاوردهای این سازمان سهمیه بندی جنسی در امتحانات کنکور و کاهش میزان ورود دختران به دانشگاه ها بوده است چرا که بر اساس بیانات آنان، تحصیل دختران می تواند منجر به متزلزل شدن پایه و اساس خانواده و نیز جایگاه اجتماعی مردان گردد.

 

هنگامی که این سازمان سخت مشغول اشاعه آمار های دروغینش از جمعیت دختران و پسران مجرد در کشور بود، بسیاری از جمعیت شناسان، جامعه شناسان، و حتی مدیران مرکز آمار و سرشماری ایران به اعداد و ارقام دروغین و من در آورد آن اعتراض نمودند و آمار ها را کاملا بر خلاف واقعیت دانستند. 

 

سخنان دکتر محمد میرزایى، رئیس انجمن جمعیت شناسى ایران به خبرنگاران در خصوص مبالغه کمبود پسر :
برخى مى گویند جمعیت ایران در حال حاضر، پسر کم دارد و دختر، زیاد! آیا مى توان در عمل به چنین ارقامى رسید؟ رئیس انجمن جمعیت شناسى ایران کم شدن تعداد پسران و افزایش دختران دم بخت را مبالغه آمیز مى داند: «تغییرات ساختمان جمعیت فقط ممکن است موجب ازدواج دیرهنگام دختران شود .وى ۵۰ سالگى را سن تجرد قطعى (سنى که مطمئناً افراد دیگر تن به ازدواج نخواهند داد) مى داند. «حدود ۲ درصد زنان ومردان ایرانى اصلاً ازدواج نمى کنند و این رقم تاکنون در مورد زنان کمتر بوده است. اثبات حقایق
اما حکایت پیش بینى هرم سنى آینده ایران از نگاه دکتر «شهلا کاظمى پور» استاد دانشگاه تهران حکایتى طلایى و امیدوارکننده است.  به گفته دکتر کاظمى پور :از گذشته تاکنون در تمام سال هاى سرشمارى تعداد مردان بیش از زنان ایرانى و میزان دختران ازدواج نکرده کمتر از مردان این گروه سنى برآورد شده است.

و اما این ماجرا تا جایی پیش رفت که آقای دکتر افروز رییس دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران ریئس سازمان ملی جوانان و دیگر عواملشان را بی سواد خطاب نمودند و اشاره به افزایش جمعیت پسران نسبت به دختران در سن ازدواج داشتند !

 

سازمان ملی تحقیر زنان که متوجه شده بود حنایش دیگر رنگی ندارد و حرفها و آمار های دروغینش دیگر خریداری ندارند بر آن شد تا در یکی از جلسات خود آمار صحیح تعداد مجردین کشور را اعلام نماید.

متنی که هفته نامه امید جوان در این خصوص به چاپ رسانده است اینگونه است:

ایران 23.5 میلیون مجرد دارد! بر این اساس کل جمعیت هرگز ازدواج نکرده 23 میلیون و 500 هزار و 836 نفر به تفکیک مرد و زن هستند و از این تعداد 13 میلیون و 130 هزار و 970 نفر را مردان و 10 میلیون و 365 هزار و 893 نفر را زنان ازدواج نکرده تشکیل می دهند

نه بوقی نه داد و فریادی و نه شعاری...

بر اساس این آمار تعداد مردان مجرد و در سن ازدواج 3 میلیون نفر بیش از زنان مجرد و در سن ازدواج است. حال سازمان به جای عذر خواهی از شایعه پراکنی های سالهای پیشینش این آمار را در 5 خط خلاصه کرده و هیچ اشاره ای به ازدواج و این بار به "مشکلات مرد ها" در یافتن همسر ننموده است!

 

در نهایت شرمندگی این بار که آقایون زیاد تر شده اند به بیان آمار ، آن هم تنها در 5 خط، بسنده کرده اند تا مبادا ارزش و جایگاه اجتماعی مرد ها در جامعه دچار تزلزل شود.

بسیار زیباست خواندن این جملات به هنگامی که سازمان تحقیر زنان سخت در صدد هموار نمودن مسیر برای به رسمیت شناختن پدیده های ازدواج موقت و تعدد زوجات بود:

 

این است سخنان رحیم عبادی رییس سازمان ملی تحقیر زنان در آن زمان: 

 

عدم توازن نسبت های جنسی افراد ازدواج نکرده در دهه شصت و پنج تا هفتاد و پنج به رشد فزاینده زنان ازدواج نکرده انجامیده است؛جمعیت دختران در سن ازدواج هفت صدو نود هزار نفر بیش از پسران است. در شش سال گذشته بیش از یک میلیون و دویست هزار دختر از دسترسی به ازدواج محروم مانده اند؛ یک ملیون و دویست و پنجاه هزار دختر بیست تا بیست و نه ساله ایرانی به احتمال قوی بدون همسر باقی خواهند ماند؛ و اگر به ارقام این تحقیق تعداد دختران بالای بیست و نه سال را اضافه کنیم شاید به رقمی بالغ بر هفت میلیون نفر دست یابیم؛

 

 

آمار رسمی سازمان آمار و سرشماری ایران، سخنان جناب آقای مدد رییس مرکز  آمار ایران، سخنان جامعه شناسان و جمعیت شناسان، و ... را باور کنیم یا سخنان رحیم عبادی را ؟

 

قسم روباه را قبول کنیم یا دم خروس را  ؟

مسئله این است

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد