۸۰۴ توصیه هائی برای تفاهم

انسان موجودی اجتماعی است ، یعنی برای ادامه زندگی نیاز به تشکیل گروه دارد . از ابتدای تاریخ ، خانواده نخستین گروهی بود که انسان برای رفع نیازهایش و بویژه داشتن زندگی اجتماعی آن را انتخاب کرد . فرقی نمیکند کجای این کره خاکی را در نظر بگیرید اما در همه جای دنیا خانواده به هر روش و سنتی که تشکیل شده باشد مکانی مقدس است .

اما این روزها آمار طلاق هر روز بالاتر میرود . انگار فراموش کرده باشیم خانواده چقدر ارزشمند است . آمارها گرچه اعداد بالایی را نشان میدهند ، اما دلایل طلاق تنها روی چند مورد تمرکز دارد مثل اعتیاد ، عدم پرداخت نفقه ، بدرفتاری ، خشونت و شایع تر از همه عدم تفاهم .

چه میشود تفاهمی که به معنای درک متقابل است ، این روزها به بزرگترین مصیبت خانواده ها تبدیل شده ؟ اگر شما هم قصد داید به بهانه همین جمله ، زندگی زناشوئی تان را به هم بزنید ، برای یکبار هم که شده دست از تکرار کلیشه ها بردارید ، ایجاد تفاهم فرمول خاصی ندارد.  فقط کافی است نسبت به حقوق انسانی هر شخص آگاهی پیدا کنید

چرا قصد دارید طرف مقابلتان را تغییر دهید ؟ مگر شما او را با تمام صفاتش انتخاب نکرده اید ؟ آیا لازم است تمام انسانها خودشان را تغییر دهند تا شما زندگی خوبی  داشته باشید ؟ به نظرتان این خودخواهی نیست؟

اگر نگرشتان این است که طلاق تنها راه منطقی برای پایان دادن به مشکلات است هرچه سریعتر این نگرش را تغییر دهید چرا که طلاق راهی برای حل مشکلات نیست بلکه راهی برای فرار از مشکلات است . طلاق دردناک است . هیچ چیز نمیتواند درد ناشی از طلاق را التیام ببخشد . پس برای آن که به بهانه عدم تفاهم به آن دچار نشوید کافی است نسبت به چند نکته آگاهی پیدا کنید :

خوب گوش کنید

لازم نیست بنشینید  و به چشمان همسرتان خیره شوید و این گونه نشان دهید که به او گوش میکنید ، بلکه لازم است نکات ظریفی را که با گذشت زمان از روحیات همسرتان دستگیرتان شده ، رعایت کنید . کشف کنید همسرتان چگونه احساس می کند شما به او گوش میکنید

مقایسه نکنید

این رفتار شدیدا انسانها را در هر سن و سالی که باشند ، ناراحت میکند .

صداقت داشته باشید

با یک دروغ مجبورید زنجیری از دروغ ها را بسازید . استفاده مکرر از دروغ حتی در کوچکترین مسائل باعث میشود از آن مثل یک عادت استفاده کنید .

صبر و شکیبائی داشته باشید

درروزهای سخت پشت و پناه همسرتان باشید تادر روزهای خوشی هم او شما را شریک شادیهایش کند .

فرمانروائی نکنید

زندگی خانوادگی متعلق به یک نفر نیست بلکه هر دو طرف در تشکیل یک زندگی مسئولیت دارند پس سعی نکنید روی همسرتان تسلط داشته باشید .

علائق همسرتان را بشناسید

با شناخت این علائق و به کارگیری درست آن همسرتان را به توجهتان امیدوار کنید و از این طریق به اودلگرمی بدهید .

تواضع داشته باشید

داشتن مدرک تحصیلی بالاتر یا مدارج شغلی در زندگی خانوادگی به منزله برتری نیست . این اخلاق مناسب است که ارزشمندی یک انسان را تعیین میکند .

او را بشناسید

رفتار هر کس فرمول خاص خودش را دارد . همسرتان را بشناسید تا بتوانید روشهای بالا را به درستی در مقابل او به کار گیرید

 

پریشاد احمدی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد